Fcemmennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Haal het voetbalstadion in huis

Hoe graag we het ook willen, in deze tijd kunnen we helaas niet ons team aanmoedigen in De Oude Meerdijk. Alle wedstrijden volgen we dus vanaf de bank thuis. Saai, vind je niet? Om de pijn een beetje te verzachten, vind je hier een aantal dingen die je kunt doen om de stadionsfeer in huis te halen.

HET BEELD

Voor een echt stadiongevoel hebben we goed beeld nodig. In dit geval geldt: hoe groter, hoe beter. Misschien kun je ergens een beamer lenen of huren. Maak het in de kamer zo donker mogelijk. Dit doe je bijvoorbeeld met een verduisterend rolgordijn of gordijnen op maat . Door de kamer donker te maken, heb je geen last van zonlicht op het beeld en kun je zelf de lichten regelen. Kijk eens of je lampen kunt aansluiten op het scherm, dan verlicht de hele kamer mee en zit je helemaal in de wedstrijd. Zie je het niet zo zitten om het helemaal donker te maken in huis, ga dan voor jaloezieën. Deze laten nog wel wat daglicht binnen, maar geven ook genoeg privacy. Zo kun jij helemaal meeleven met de wedstrijd zonder pottenkijkers.

BIER EN ETEN

Bij een goede voetbalwedstrijd mag het bier natuurlijk niet ontbreken. In plaats van het stadionbier, kun je nu thuis lekker uitpakken. Denk aan een speciaal biertje bijvoorbeeld. Schenk het in een mooi bierglas en genieten maar! Bij bier hoort ook wat lekkers, en dan het liefst lekker vet. Gooi de frituurpan aan en maak een bittergarnituur van al jouw favoriete happen.

VRIENDEN

Hoe leuk en spannend een wedstrijd ook is, het is toch gezelliger om deze met je vrienden te kijken. Met een beetje geluk heb je een partner of huisgenoot die de wedstrijd met je wil kijken. Zo niet, dan kun je met je voetbalmaatjes online afspreken. Start een groepsgesprek, pak allemaal een biertje en kijk naar de wedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd kunnen jullie nog gezellig borrelen met z’n allen en het uitgebreid over de wedstrijd hebben. Net alsof je samen in de kroeg zit!

EXTRA SPANNEND

Om de wedstrijd nóg spannender te maken, kunnen jullie allemaal een klein gokje doen. Niet alleen wie er gaat winnen, maar ook wat precies de uitslag wordt. Zet in op online weddenschappen of regel het gewoon onderling. Als inzet kunnen jullie geld inzetten, maar bijvoorbeeld ook een kratje bier of een rondje in de kroeg als dit weer kan. Wedden dat jullie nóg fanatieker naar de wedstrijd kijken?

Natuurlijk kun je het thuis nooit helemaal maken zoals het in De Oude Meerdijk is, maar zo komen we wel al een heel eind. Goede wedstrijd!

Fcemmennieuws.nl

Bezoek Fcemmennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over FC Emmen van Emmen. Blijf op de hoogte van de laatste FC Emmen transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens FC Emmen wedstrijden.

Fcemmennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Fcemmennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Fcemmennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Fcemmennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.